Skänk dina kläder
eller skänk en gåva

Skänk kläder eller bidra med en gåva för välgörande ändamål.

En liten insats gör stor skillnad. - ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Tveka inte på att lämna gamla kläder till oss ifall dem inte är i bruk. Du kan lämna din gåva i någon av våra containrar på återvinningscentraler.

Vi tar hand om kläder av alla slag. Vi återanvänder din gåva för att skapa resurser till vårt välgörenhetsarbete. Detta är både en god sak för både miljö och en annan medmänniska.

dan-gold-aJN-jjFLyCU-unsplash

Stöd oss
med

Swish är ett betalningssätt för att göra transaktioner via din mobiltelefon. ELIA har ett Swishkonto som du kan använda för att stödja vårt arbete.

123 - 900 58 69

– Välj ett valfritt belopp som du vill skicka till ändamålet. Genom att swisha godkänner du att ELIA får ta kontakt med dig. För att swisha pengar till oss krävs det att du har Swish-appen på din mobil eller surfplatta. Vi efterföljer personuppgiftslagen (GDPR).

Stöd oss
med

Ditt bidrag gör skillnad. Förutom att skänka kläder kan du bidra med valfritt belopp genom att sätta in ett bidrag på vårt:

Plusgiro: 900586-9

Vad går din gåva till?

• Barn
  • Utbildning
  • Hälsa
  • Utvecklingsarbete

Verksamhetsidén för Elia förening är att skapa ett överskott som används till att stödja kampen mot den utpräglade fattigdomen mot barn i Europa. Vi är en ideell förening som har avsikt att varje år utöka vår försäljning, vilket i sin tur innebär utökat bistånd till ändamålet. Ytterligare har det även en god effekt på världens miljöpåverkan.

ELIA innehar 90-konto, vilket innebär att Svensk Insamlingskontroll kontrollerar våra intäkter. Vi har som krav att minst 75 procent av vårt årliga överskott skall gå till bistånd. Vi stödjer idag projekt i Europa.

Vidare strategi är att på några års sikt har för avsikt att expandera organiskt med nya verksamhetsområden och utökad aktivitet. Vår stora målsättning är att bistå med hjälp till barnhem runtom i Europa.